Koleksioni për fundvitin nga "Tiffany &amp.Co"

Tendence
201
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”13734″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Paloma Picasso dizajnerja e markës së famshme të stolive më gurë të shndërritshme dhe mjaft të vlefshme për adhuruesit e koleksionit të Tiffany & Co ku ka sjellë befasi për fundvitin.

Dizajne mjaft inspiruese dhe të veçanta do të jenë inspiruese për koleksionin tuaj të vitit 2015. Këtu janë disa nga modelet e saj më të bukura:[/vc_column_text][vc_single_image image=”13735″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13736″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13737″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13739″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13740″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13741″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13742″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13743″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13744″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”13745″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

6 + 20 =