Beqaj: Respektoni orarin, mjekët kanë kontratë me qytetarët

AktualitetSociale
379
0
sample-ad

Në një konfrencë për mbulimin shëndetësor universal, Ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj edhe njëherë iu ka bërë thirrje mjekëve të jenë korrekt në orarin e punës,

pasi kanë një kontratë me qytetarët dhe ata duhet ta respektojnë.

Infermierët dhe mjekët duhet të jenë 10 minuta më herët në vendin e punës. Është hera e disatë që në aktivitetet publikë nuk kanë qënë korrekt. Me mua mos jeni, por me qytetarët po, sepse me ata e kemi kontratën”, deklaroi Beqaj.

Numri një i shëndetësisë, tha se ka probleme, por angazhimi i qeverisë ku ai bën pjesë është i madh për të ndërtuar një sistem të rregullt. Në fjalën e tij, ministri Beqaj e ka vënë theksin edhe tek objektivat e caktuara nga Banka Botërore që kujdesi shëndetësor të arrijë një nivel universal.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

two × three =