Motorat e së ardhmes

Auto
899
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Njerëzit gjithnjë e më tepër duan të ndryshojnë makinën ose motorin e tyre me një model më të ri. Dhe meqë teknologjia evolon cdo ditë e më tepër, prodhuesit e motorave janë duke u përpjekur për të kënaqur çdo të apasionuar pas tyre.

Tani ato po përpiqen të prodhojnë ashtuquajturët “Motorë të së ardhmes”. Këto modele motorash të të pazakontë të kujtojnë filmat fantashkencë. Ja cilët janë motorat e së ardhmes.

Honda V4[/vc_column_text][vc_single_image image=”13705″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Suzuki G-Strider[/vc_column_text][vc_single_image image=”13706″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]I.Care[/vc_column_text][vc_single_image image=”13707″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Victory Vision 800[/vc_column_text][vc_single_image image=”13708″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Yamaha Tesseract[/vc_column_text][vc_single_image image=”13709″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Peraves Monotracer[/vc_column_text][vc_single_image image=”13710″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Bombardier Embrio[/vc_column_text][vc_single_image image=”13711″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Batpod[/vc_column_text][vc_single_image image=”13712″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Dodge Tomahawk[/vc_column_text][vc_single_image image=”13713″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Renovatio[/vc_column_text][vc_single_image image=”13714″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

twenty − 1 =