Del në shitje Samsung Gear VR

Shkenceknologji
390
0
sample-ad

Tani ju mund t’i bashkoheni një realiteti virtual përmes pajisjes Samsung Gear VR, e cila doli në shitje të hënën. Samsung Gear VR është një nga ato pajisje që mund të tërheqi shumë klientë, në mesin e atyre nga Sony, Google dhe Oculus VR.

Pajisja për të funksionuar përdorë një Samsung Galaxy Note 4, pasi ekrani i tij stereo ishte dizajnuar dhe ndërtuar në bashkëpunim me Oculus, krijuesin e kufjeve Oculus Rift (e cila, natyrisht, përdor një Galaxy Note 3 për ekranin e saj).

Për ta blerë këtë pajisje që kushton 199 dollarë, ju duhet ta keni edhe Samsung Galaxy Note 4, por nëse nuk e keni, juve ju kërkohet që ta blini një të tillë që kushton 299.99 dollarë me një kontratë dy vjeçare, përndryshe kjo pajisje nuk është për ju.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

7 + two =