Kinë, shoferi i autobusit i vjedh telefonin pasagjerit

Histori te rralla
317
0
sample-ad

Autobusi është vendi më i mirë i “gjuetarëve të xhepave”. Pasagjerët në përgjithësi janë të kujdesshëm dhe vigjilentë përballë udhëtarëve të tjerë, por pak dyshojnë apo ruhen nga shoferi i autobusit.

Ky është një rast tipik në Kinë, ku do të shihni sesi në mënyrë spektakolare shoferi i nxjerr telefonin pasagjerit nga xhepi i xhaketës dhe i qetë vazhdon drejtimin e timonit.

E në fakt asnjë nga pasagjerët nuk e kanë vënë re këtë moment. Ka qenë kamera e sigurisë e cila ka filmuar gjithçka, pamjet flasin vetë, shikojeni.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

sixteen + seven =