Çmimi i naftës ulet me 3 lekë për litër, arrin në 170-172 lekë për litër

Ekonomi
369
0
sample-ad

Çmimi i naftës ka shënuar një tjetër rënie me 2-3 lekë për litër fundjavën që sapo lamë pas, duke zgjeruar tkurrjen vjetore dhe duke shënuar të dytën javë radhazi me ulje.

Në pikat me pakicë, nafta arrin në 170-172 lekë për litër. Rënia e çmimit ka ndodhur për shkak të rënies së çmimit në bursë të këtij produkti.

Në krahasim me fillimin e vitit, çmimet e naftës dhe benzinës kanë rënë mesatarisht me 14-15 lekë për litër, apo rreth 8%.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four × four =