Kuvendi miraton pesë kandidaturat për Këshillit Drejtues të Radio Televizionit Publik

KryesorePolitike
376
0
sample-ad

Kuvendi i Shqipërisë ka zgjedhur pesë anëtarët e rinj të mazhorancës që do të bëhen pjesë e Këshillit Drejtues të Radio Televizionit Shqiptar. Në votimin e mbajtur në seancën plenare, numrin më të madh të votave e ka marrë Elidon Haliti me 70 vota pro 5 kundër dhe 4 abstenim, ndërsa me një diferencë të vogël ndodhen edhe 4 anëtarët e rinj të Këshillit Drejtues të RTSH

Ja cilët janë 5 anëtarët e rinj të Këshillit Drejtues të RTSH:
Xhemal Mato : 68 pro, 5 kundër, 6 abstenime.
Vlabano Sulçe : 68 pro, 5 kundër, 5 abstenime.
Elidon Haliti : 70 vota pro, 5 kundër, 4 abstenime.
Xhelil Aliu : 69 pro, 4 kundër, 6 abstenime.
Vladimir Grosha : 64 pro, 9 kundër, 5 abstenime.
Përpara se të fillonte votimi grupi i Partisë Socialiste u mblodh në një nga sallat e Parlamentit për të propozuar emrat që do të mbështesin si anëtarë të Këshillit Drjetues të Radio Televizionit Shqiptar.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

13 + eighteen =