Mycestro, mausi që vendoset në gisht dhe punon me Wireless

Shkenceknologji
918
0
sample-ad

Mycestro është një  maus 3D  që mund të montohet në gisht dhe përmes valëve wireless mundësohet që proçeset e mausit të zakonshëm kompjuterik të kryhen vetëm përmes lëvizjeve të gishtit.

Pajisja ka një dizajn shumë modern. Në shikim të parë ju do të dëshironi menjëherë që ta vendosni atë në gisht, për shkak të materialit fleksibël që mund të përshtatet me çdo lloj madhësie të gishtit.

Pjesa më e rëndësishme e kësaj pajisje është funksionaliteti. Mycestro punon siç edhe premton, duke lejuar përdoruesit që të lëvizin kursorin, të hapin dhe mbyllin dritare dhe të selektojnë tekste thjeshtë duke përdorur butonët alternativë të vendosur në pajisje. Pajisja Mycestro do të kushtojë 149 dollarë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

18 + nine =