Bllokohen në kufi 36 klandestinë

Aktualitet
364
0
sample-ad

Policia kufitare e Kakavijes  në bashkëpunim me forcat “DELTA”  ka bllokuar në afërsi të fshatit Radat të komuëns së Dropullit, tridhjetë e gjashtë klandestinë që tentonin të hynin në thellësi të tokës shqipëtare.

Burimet zyrate nga Drejtoria e Policisë Kufitare bënë të ditur se të githë klandestin kanë hyrë në teritorin tonë gjatë orëve të natës dhe kishin ai objektiv kalimin në shtet perëndimore.Po i njëjti burim bëri të ditur se klandestinët,nga të cilët tridhjetë e katër ishin meshkuj dhe dy femra ,ishin shtetas sirianë dhe sudanezë  Pas bllokimit polcia ka bërë rikthimin e tyre në shtetin grek, nga edhe kishin hyrë në teritorin shqipëtar. Ismail XHAFERRI / shtypi.net    

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × four =