Rivarrimi i Isa Boletinit do të arrijë deri në 50 mijë euro

Kulture
344
0
sample-ad

Vërtetësia e eshtrave të Isa Boletinit u konfirmua në Strasburg, pas 3 vitesh ekzaminimesh, me nismën e vet institucioneve vendore. Indentifikimi i tyre i gëzoi shumë pasardhësit e heroit që banojnë në Boletin të Mitrovicës. Gjithashtu duket se qeveria e Kosovës ka vendosur datën se kur do të bëhet rivarrimi edhe shumën që do të duhet. Rivarrimi i heroit do të bëhet në 28 Nëntor dhe ky proçes do të vijë nën kujdesin e vet Kryeministrit në detyrë, Hashim Thaçi. Shuma që do të përdoret nga qeveria e Kosovës duket se do të arrijë 50 mijë euro.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

4 × 4 =