Dhjetë lekë më shumë për karburantet

Ekonomi
530
0
sample-ad

Paketa e re fiskale parashikon rritje të taksës së karburanteve me 10 lekë për çdo kategori, kjo bën që gjatë vitit 2015 të kemi një çmim unik për taksën e qarkullimit prej 27 lekë/litër, për benzinën dhe për gazoilin.

Ndërkohë nga drafti i paraqitur në kuvend u vendos që mos ketë rritje të taksës vjetore të makinave, por rritja të bëhet të taksa e karburanteve me 10 lekë për litër. Vendimi për të mos ndryshuar taksën e automjeteve erdhi pasi ky vendim nuk gjeti miratim në qeveri.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

12 − 5 =