Lindsay Lohan në gjykatë

Showbizz
367
0
sample-ad

Sikur mos të mjaftojnë “dështimet” në Hollywood, tashmë Lindsay Lohan akuzohet edhe për vjedhje të ideve kompjuterike. Fima Potik sipërmarësi amerikan pretendon se Lindsay bashkë me vëllain e saj i kanë marrë një projekt të cilin e kishte projektuar vetë. Flitet për një aplikacion celulari që quhej Spotted Friend, me anë të të cilit njerëzit mund të “zhbirilonin” garderobën e njerëzve të famshëm. Sipas dokumentave që Potik ka paraqitur në gjykatë ai shprehet se në vitin 2013, këtë ide ai ja kishte paraqitur aktores dhe vëllait të saj për një sipërmarrje të përbashkët, por Lohan dhe vëllai i saj ishin shkëputur nga ky bashkpunim dhe krijuan bashkë aplikacionin “Vigme”, i cili ishte i ngjashëm me atë të programuesit Potik.

Biznesmeni Fima Potik kërkon nga aktorja që ti paguajë 50 milion dollarë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

20 − seven =