Çanta prej mbeturinave të ricikluara

Tendence
230
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4655″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Kompania “Used 2b” ka modeluar një seri të çantave urbane të krijuara prej materiali të dalë nga mbeturina industriale të tilla si paketimi i çimentos, thase të ricikluara çaji dhe rripa sediljesh. Me dëshirën për t’i dhënë një jetë të dytë këtyre produkteve, rezultati është një aksesor i qëndrueshëm për nevojat e përditshme.

Materialet fillestare ofrojnë një pamje konfidente dhe janë dizenjuar për një “jetë në lëvizje” më xhepa të brëndshëm dhe zinxhirë të sigurtë.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4658″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4659″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4661″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4664″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”4668″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

six + 20 =