Akulloret me lëng frutash të kombinuara, përmbajnë viruse që rrezikojnë jetën

Shendeti
400
0
sample-ad

Është ideja prapa planit të disenjatorit Wei Li të titulluar akullore me lëng frutash të rrezikshme. Ato janë koleksion shumëngjyrësh në formë të çuditshme, të ngrira, të cilat janë të frymëzuara nga kaktusët dhe viruset e rrezikshme. Wei Li krijoi akulloret me lëng frutash së pari duke i krijuar modelin e pastaj i bëri duke përdorur një printer “Connex 500” tre dimensional. Format e reja të krijuara pastaj janë përdorur për të bërë karaktere silikoni që më vonë i bëri të ngrënshme. Ajo çfarë rezultoi është kjo përzierje interesante nga materiet e dëmshme (për të cilat kemi mësuar si tu evitohemi), me një shije të çiltër verore.
Ky ballafaqim i veçantë nuk shkoi pa u vërejtur nga Wei Li, e cila sqaron:

” Akullore me lëng frutash krijojnë një eksperiencë ndijore unike. Para se ta shijosh me gjuhë, së pari e shijon përmes të parit dhe mendjes. Akulloret nuk janë asgjë pos ujë dhe sheqer, por ideja e formave të viruseve dhe gjembave të kaktusit mjaftojnë për të nxitur ndjenjat tuaja edhe pas shijimit së herës së parë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

4 + six =