Ushqimet që ndalin rënien e flokëve

Shendeti
251
0
sample-ad

Rënia e flokëve është një fenomen që ndodh për shumë arsye. Ndër to përmendim dietat e gabuara, stresin dhe, gjithashtu një ndikim të madh kanë edhe dietat e gabuara që personat përdorin. Por çfarë duhet të bëjmë për ti thënë “stop” rënies së flokëve?

Për të parandaluar rënien e flokëve duhet të konsumojmë këto ushqime: Karrota, mashurka, fruta të thata dhe vezët. Nëse juve nuk konsumoni këto ushqime, që janë të rëndësishme për organizmin tuaj, muskujt dhe flokët tuaj do të kenë problem.

Ne duhet të kemi një qarkullim gjaku të mirë, për të pasur flokë të shëndetshëm. Proteinat në trupin tonë luajnë një rol vedimtarë prandaj konsumimi i këtyre produkteve është i rëndësishëm për të ndaluar rënien e flokëve.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

twelve − eleven =