Të shkelësh me këmbë një ton flori

Histori te rrallaKuriozitete
477
0
sample-ad

Ky është një dyqan në Pekin që i dedikohet shitjeve të metalit të çmuar dhe tashmë po ndjek një stategji te re, ekspozimin e floririt në mënyrë të hapur në hollin hyrës.Në këtë dyqan ekspozohet më shumë se 1 ton flori 18 karatësh, flori i cili ndodhet poshtë këmbëve të klientëve.

Bëhet fjalë për qindra lingota flori i pastër, të cilat nga këmbët e klientëve i ndan vetëm një xham dhe mund të shihen nga kushdo. Kjo është një mënyrë e pazakontë për të patur sukses.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

2 × 1 =