Një xhiro me luanin

Kuriozitete
391
0
sample-ad

Ç`do kush ka mënyrën e vet të argëtimit por nësë mund të konsideroni argëtim të qënruarit shumë pranë luanit, ather duhet të vizitoni Parkun Safari në Rankagua të Klit, aty ku turistët lëvizin me një kamion-kafaz sipër të cilit ngjiten grabitqarët dhe tregojnë dhëmbët kërcënueshëm. Më të guximshmit edhe mund ta prekin sadopak luanin. Duke qënë se organizatorët vendosin mish të freskët sipër kafazëve ku rrinë turistët automatikisht luanët ngjiten lart për tu ushqyer por ka dhe raste që ata flenë gjumë sipër mjetit transportues. Ideja është që njerëzit të shikojnë grabitqarët në habitatin e tyre natyral në një kohë që vetë janë të mbyllur në kafaz.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

5 × 1 =