Afati i fundit i regjistrimeve 12 Nëntor

KryesoreSociale
381
0
sample-ad

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka shtyrë afatet  për regjistrimin e studentëve që kanë fituar të drejtën për studim me Formularin A3.  Me një udhëzim për nga MASH të gjithë studentët që kanë qënë fitues në këtë fazë kanë të drejtë regjistrimi deri në datën 12 nënor orën 18:00.
Sekretaritë mësimore të fakulteteve duhet të mbajnë regjistër të veçantë për dorëzimin e dokumentacionit me të dhënat mbi datën dhe orën e dorëzimit, si dhe nënshkrimin e kandidatëve fitues në formatin e dërguar nga AKP.

Nga të dhënat e MAS janë rreth 2500 sdtudentë që kanë fituar të drejtën e një shkolle të lartë me formularin A3.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

eighteen + six =