Ruani shëndetin tuaj duke konsumuar Hurma

Shendeti
278
0
sample-ad

Nëse dëshironi që lëkura e trupit tuaj të mos plaket atëherë duhet që të konsumoni sa më tepër hurma. Ky frut mbron juve nga një sërë sëmundjesh, teksa është shumë i mirë edhe për sytë tuaj.
Hurma në përmbajtjen e saj ka një agjent fisetine, që shërben për të eleminuar qelizat kanceroze të gjirit duke i zhdukur ato dhe duke i dhënë më tepër imunitet qelizave të shëndosha. Ky frut përveç eleminimit të qelizave kancerogjene luftojnë gjithashtu edhe plakjen e lëkurës, ushqen sytë dhe lëkurën, mbron enët e holla të gjakut nga hemorragjia, mbron gjoksin nga qelizat kancerogjene.

Nëse juve dëshironi që ti thoni “stop” plakjes së lëkurës dhe të parandaloni kancerin e gjirit, duhet të konsumoni sa më tepër hurma gjatë ditës suaj të lodhshme.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

two × four =