Rama-Nishani, nuk gjejnë gjuhën për Guvernatorin e BSH

Aktualitet
257
0
sample-ad

Megjithse për takimin e djeshëm të palajmëruar, midis kryeministrit Edi Rama dhe presidentit Bujar Nishani, nuk u dha asnjë njoftim zyrtarë nga insititucionet respektive, burime konfidenciale kanë bërë me dije se

përzgjedhja e një Guvernatori që të vendoset në krye të Bankës së Shqipërisë, ka qenë kryeçështja qendrore e bisedës midis tyre. Ndërkohë që kryeministrin Edi Rama, ka qenë i vendosur në mbrojtje të kandidaturave që ka paraqitur Qeveria, nuk ka qenë i tillë presidenti Nishani Nishani. Kundërshtia ndër ta ka qenë konsistente gjatë gjithë kohës, rreth një orëshe, që ka vazhduar takimi i cili është mbyllur pa u arritur konsensusi aq i domosdoshëm për të mbyllur hesapet me Bankën Shqiptar, që për muaj me rradhë vazhdon të mbetet pa kokën administrative drejtuese.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

8 − six =