Nuk dorëzojnë shtëpinë, çifti "muroset", përmbaruesit hyjnë nga dritarja

Histori te rralla
427
0
sample-ad

Ngjarja e çuditshme ka ndodhur në shtetin fqinj të Italisë, në zonën e Siçilisë, ku një çift ka zgjedhur “murosjen” dhe lidhjen pas një bombule gazi, si mjet proteste për zbatimin e një vendimi gjykate që i detyronte të lironin shtëpinë.

Sikurse raportojnë mediat, ndërkohë që për momentin çifti ndodhet brenda i lidhur pas bombulës së gazit, përmbaruesit janë detyruar të hyjnë nga dritaret për të biseduar me çiftin Paolo dhe Pina,të cilë kanë vendosur për ta mbrojtur shtëpinë e tyre kanë thërritur një murator ku me llaç dhe tulla kanë ndërtuar një mur të fuqishëm duke bllokuar derën hyrëse..

Pronarja që ka marrë në zotërim shtëpinë e gjendur në Pedallino, fraksioni i Comisos, për shifrën e tridhjetëmijë eurove, ka dhënë gatishmërinë për një takim në javë, me përfaqësuesit ligjor të dy palëve respektive, për arritjen e një kompromisi.

Me shumë përparësi do t’i jepet mundësisë që çifti Paolo e Pina ta riblejnë përsëri shtëpinë, me po të njëjtin çmim për të cilën gruaja e ka përfituar banesën.

Apartamenti ndodhet në katin përdhesë dhe, për përmbaruesit zyrtarë nuk ka qenë e vështirë të hyjnë nga dritarja.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

20 − four =