Shkodër, ndalohet kreu i “Misionerëve të paqes dhe pajtimeve”

Kronike
287
0
sample-ad

Efektivët e policisë së Shkodrës kanë nisur procedimin penal dhe kanë shoqëruar në komisariat, 50 vjeçarin Nikoll.Sh.

Ndërkohë, pas shoqërimit, ndaj tij nisi procedimi penal në gjendje të lirë, pasi duke ushtruar detyrën e kryetarit tek shoqata “Misonerët  e paqes dhe pajtimeve”, ka lëshuar një vërtetim të falsifikuar për konflikt gjakmarrje për një person, për të cilin nuk bëhen të ditura të dhëna të tjera për efekt hetimi.

Burime të Policisë së Qarkut Shkodër bëjnë të ditur se hetimet vijojnë ende, me synim zbardhjen e rasteve të tjera ku 50 vjeçari mund të jetë përfshirë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

20 + three =