Si mund të stilojmë xhinset në kushte shtëpie

Tendence
1.7K
0
sample-ad

Mendojmë se xhinset kanë ikur nga moda dhe mendojmë ti hedhim? Po ne ju këshillojmë disa shembuj se si të jeni stilist i xhinseve tuaj që tashmë kanë dalë nga moda ti bëni më të bukur. Ka gjithmonë një mënyrë se si ti ricikloni ato duke i bërë më të bukura. Por edhe në rast tjetër, kur doni që rrobat që vishni të jenë ndryshe dhe të veçanta.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

16 − six =