Qeni aktor

Kuriozitete
394
0
sample-ad

Nëse mendoni se qentë nuk janë të zgjuar apo nuk mund të jenë aktor! Gaboheni. Ky qenë i vogël i rracës Chihuahua sikur të ishte një actor i vërtet “shtiret” si i ngordhur sa herë e marrin nga duart e të zotit të tij. Sapo qenin e merr në dorë një person tjtër ai me gjuhën jashtë dhe të katërta këmbët e ngritura lartë nuk reagon dhe kur e kthejnë përsëri te i zoti reagon.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

13 + 17 =