Foto të rralla të Adolf Hitler,ofruar nga fotografi i tij personal

Foto lajmeKryesore
218
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3565″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Miliarda fjalë, qindra libra, rezultatet e filmave dhe shfaqjeve të panumërta, në gazeta, revista dhe online kanë qenë të shkruara në lidhje me Adolf Hitlerin. Shumica e këtyre shkrimeve kanë provuar, në disa pika, për të shpjeguar ose të paktën të shqyrtojnë se si një “artist” i papërshkrueshëm dhe i dështuar ishte në gjendje të bëjë miliona njerëz pro vullnetit të tij, duke e tërhequr një kontinent të tërë dhe shumicën e globit drejt një lufte katastrofike botërore.
Se Hitleri ishte një orator i mirë është e qartë për këdo që ka dëgjuar ndonjëherë regjistrimet apo parë pamjet e tij. “Fjalimet” e tija në lidhje me superioritetin racor të “Arianëve”, ai u bëri thirrje gjermanëve të cilët ndjeheshin të nënshtruar nga fuqitë e tjera perëndimore të pas Luftës I Botërore. Çfarëdo e vërtetë, burimi kryesor i karizmës së tij të lig, nuk është thjesht lajm, pasi për më shumë se një dekadë në mesin e shekullit të 20, burra, gra dhe fëmijë u tërhohën, pas Hitlerin dhe mesazhit të tij. Revista “LIFE “ofron fotografi me ngjyra nga fotografi personal i Hitlerit, Hugo Jaeger, që dëshmonë për popullaritetin masiv të Fyhrerit.
Më poshtë janë disa fotografi, që e tregojnë ish udhëheqësin nazist midis turmave të ekzaltuara e që lënë ende ngritur përgjigjen e pyetjes: si ishte e mundur që diktatori më i ergër që ka nxjerrë historia e kohës moderne të njerëzimit të ishte futur aq thellë në zemrat e gjermanëve.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3566″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3567″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3568″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3569″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3570″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3571″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3572″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3573″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3574″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3575″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

12 + 13 =