Njihuni me Ferrarin 3 milion dollarësh

AutoStili i jetes
408
0
sample-ad

“Ferrari Sergio”, ky është modeli i një supermakinë të prodhuar nga kompania prestigjoze e automjeteve, Ferrari. Sasia e këtij modeli është shumë e limituar, vetëm 6 copë të prodhuara në total, dhe vetëm paraja në sasi të madhe mund ta blejë.

Fakti më i çuditshëm i kësaj makine është se edhe nësë i zotëroni 3 milion dollarë nuk do të thotë që ju mund të keni mundësinë ta shikoni këtë supermakinë të parkuar në garazhin tuaj, pasi ju duhet të jeni të ftuar për ta zotëruar një.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

nineteen − 5 =