Një festival jazz-i në Prishtinë

ArtKultureUncategorized
464
0
sample-ad

Në datat 1-7 nëntor, në Prishtinën artdashëse do të mbahet një festival për muzikën jazz. Festivali “Prishtina Jazz Festival”, tashmë i përvitshëm do të mbledhë se bashku muzikantë shqiptarë e të huaj. Nata e parë do të nisë me artistat mikpritës prishtinas të grupit muzikor jazzaiR’T, ndërsa netët që do të pasojnë do të performojnë artistë e grupe te huaja si : Bojan Z, Joja Wendt Trio, Francesco D’Errico Quartet, Tineke Postma & Ivan Paduart Trio, Kaja Draksler & Matis Cudars dhe Willard Dyson Quartet.
Ky festival rradhitet ndër ngjarjet me rëndësi të madhe kulturore pasi manifeston vlerat e muzikës e vërtëtë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

18 − 8 =