Fushë-Krujë, Rama jo ndërtimeve pa leje

Politike
337
0
sample-ad

Kryeministri, Edi Rama ka inspektuar punimet në hyrje të qytetit të Fushë-Krujës. Rama në sajë të projektit “Rilindja e Qyteteve” u ndal tek investimet e parashikuara në këtë qytet, për t’i dhënë një pamje të re qytetit të Fushë-Krujës, ku dhe thekson faktin se nuk do të lejohen ndërtimet pa leje.

Ndërkaq, kreu i qeverisë deklaroi se, do të ndërtohen parqe e do të vendosen peme dekorative për të krijuar sa më shumë mundësi për qytetarët e Fushë-Krujës.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

17 − 13 =