Home / 2014 / October / 28

Daily Archives: October 28, 2014

Vladimir Putin me kancer?

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3415″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Nuk është një shpjegim i nxituar, por lajmi i dhënë se Vladimir Putin është përfolur se ka kancer ka pushtuar Ukrainë. Lajmet nga Bjellorusia në Poloni kanë raportuar për muaj me rradhë,

Read More »

Çipa: 21 persona të arrestuar për vjedhje energjie. Seferi të fokusuar tek biznesi

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3400″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Policia e Shtetit në bashkëpunim me Operatorin e Shpërndarjes së Energjisë Elektrike nisi aksionin, ku në pranga kanë rënë 36 persona,

Read More »

Shkelën regullat e Shengenit, riatdhesohen 60 shtetas

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3390″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Reth 60 shtetas Shqiptarë të cilët kanë shkelur regullat e Shengenit në Bashkimit Europian, pasi kanë shkeluar afatin e qëndrimit pa viza për 90 ditë, janë kthyer ditën e sotme në Rinas me çarter. Fluturimi i përbashkët është

Read More »

Presidenti Italian para drejtësis

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3357″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Presidenti i Italisë dëshmoi në një proces gjyqësor të profilit të lartë në qëndër të të cilit janë mafia dhe kontaktet e saj me institucionet. Dëshmia e tij filloi menjëherë pas 10:30 dhe ka zgjatur rreth tre orë e gjysmë,

Read More »

Gazetarët kërkojnë mbrojtje nga institucionet e shtetit

[vc_row][vc_column width=”1/1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3338″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, brenda këtyre gjashtë muajve ka pranuar dhjetëra raste të kërcënimeve që janë bërë ndaj kolegëve të tyre. Për AGK-në, kjo është mjaftë shqetësuese, fakti se gjysma e këtyre kërcënimeve janë kërcënime me jetë.

Read More »

Kriza politike në Kosovë, po lëkund qëndrueshmërin e shtetit

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3312″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Kosova ka hyrë në një fazë kritike ku qëndrueshmëria e shtetit po lëkundet, prandaj liderëve të partive politike u kërkohet që të gjejnë zgjidhje për tejkalimin e krizës rreth formimit të institucioneve,

Read More »

Guvernatori i ri BSH është një femër

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”3306″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text] Marta Muço është emri i përzgjedhur për Guvernatorin e ri të BSH, pas shkarkimit të Ardian Fullanit nga ky post, dhe skandalit të vjedhjes së 7.3 milion dollarve në bankë.

Read More »