Studentët protestojnë ndaj rritjes së tarifave të studimit

AktualitetKryesore
228
0
sample-ad

Sot në mëngjes studentët e Universitetit Politeknik dhe Universitetit te Tiranës u organizuan në protesta duke kerkuar uljen e tarifes se studimit.

Studentët janë vendosur tek korpusi i Universitetit Poltikenikut duke mos lejuar hyrjen e pedagogëve ne mësim.Ata kërkojnë gjithashtu heqjen e tarifës për provimet e mbartuara dhe heqjen e mesatares për të vazhduar studimet e ciklit të dytë (master). Pritet qe studentët ta mbajnë te zaptuar korpusin gjatë gjithë ditës së sotme.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

8 + six =