MASH: 11 Nëntor afati i fundit për studentët e paregjistruar

AktualitetSociale
268
0
sample-ad

 Ministria e Arsimit informon se shtyn deri më 11Nëntor rregjistrimin e studentëve të universiteteve të cilëve iu hoq liçenca për mosplotësimin e kritereve ligjore. Pra të gjithë ata studentë që nuk kanë mundur të regjistrohen në universitet, do të kenë kohë deri më 11 nëntor për të plotësuar dokumentet dhe për tu regjistruar në privat ose në shtet. Edhe komisionet e vlerësimeve do të kënë më tepër kohë për të vlerësuar dosjet e studentëve që tashmë kanë aplikuar në universitetet. Konkretisht, komisioni i vlerësimit do të shqyrtojë deri më 5 Nëntor dosjet e studentëve që kanë aplikuar në universitete publike, dhe deri më 7 nëntor dosjet e universiteteve që kanë aplikuar në privat. Studentët që duan të regjistrohen në privat mund të aplikojnë nga data 7 nëntor deri më 11 nëntor. Ndërsa studentët që duan të regjistrohen në publik kanë kohë nga 5 nëntori deri më 11 nëntor.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

11 − two =