Ju prezantojmë me makinën e së ardhmes Audi A9

Auto
574
0
sample-ad

Dizenjuesi spanjoll, Daniel Garcia, ka projektuar një super makinë sportive për kompaninë Audi, që quhet Audi A9. Modeli A9 është pasardhës i serisë A8. Koncepti i A9-ës është i dizenjuar duke ruajtur pothuajse të njëjtë strukturë si A8, por duke i shtuar asaj më shumë luks dhe pamje sportive.

Sipas të dhënave nga kompania Audi, kjo autoveturë mendohet të dalë në treg rreth viteve 2015-2018.
Tani mund të themi pa frikë se kjo makinë mund të konkurojë makina si Porsche Panamera, Aston Martin Rapide dhe Lamborghini Estoque.
Konstrukti i kësaj makine do të jetë me sistemin e “Nanoteknologjisë”. Ky lloj materiale i mundëson makinës vetërregullimin ndaj çdo dëmtimi në mënyre automatike. Gjithashtu, kjo makinë ka aftësinë për ndryshimin e ngjyrës dhe të pamjes në të dyja drejtimet. Lyerja elektronike do ti japë mundësinë shoferit që t’ia ndryshojë ngjyrën makinës me një buton.
Sistemi i kësaj makine do të funsionojë në mënyrë totalisht elektrike dhe me sistemin, mjedis-dashës, atë “Hybrid”.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

17 + three =