Fantazia e femrave më e madhe se e meshkujve

Kuriozitete
348
0
sample-ad

Legjenda që vetëm meshkujt kanë fantazi seksuale nuk është e vërtetë, edhe femrat janë po aq të afta të fantazojnë dhe është gjithashtu e vërtetë se ato mund të eksitohen njësoj si meshkujt kur shohin filma porno, por janë të predispozuara të mos flasin për këtë cështje.

Ndërsa eksitimi i meshkujve është më shumë instiktiv, ekstimi i femrave ndodh me mëndje.

Nuk janë të pakta femrat që preferojnë seksin e rastësishëm dhe idenë e të qënit të pavarura.

Nga një studim i bërë nga universiteti i Torontos rezulton se femrat kanë një reagim më të madh kur shohin skena pornografike midis lezbikeve.

Pornografia duket se është një mënyrë argëtimi edhe për femrat më të famshme të hollivudit.Yjet si Mariah Carey, Cameron Diaz, Jessica Alba, Amanda Seyfried etj kanë deklaruar se shikojnë shpesh filma të tillë pas mësojnë më shumë për seksin.

Nga ana tjetër shumë aktivistë pranë shoqatave feministe mbrojnë tezën se të parit këtë kategori filmash mund të shtyjë drejt përdorimit të dhunës pasi shpeshherë skenat që ata përmbajnë janë tepër te ekzagjëruara.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

13 + 17 =