Aroma e re e Rihannës

Showbizz
289
0
sample-ad

Rihanna ka prezantuar linjën e saj më të re të parfumit “Rouge Man” në Atlanta. Ajo është shfaqur me një stilt të veçantë “belly-dancing” të zezë, ku nuk mund të mungonin aksesorët që e bënin ketë stil veshje edhe më unik.
Kjo ishte edhe një dhurat për fansat pasi disa prej tyre patën patën fatin ta takonin, të dilnin fotografi pse jo të ftonin dhe disa përqafime dashamirëse prej saj

Facebook Comments

POST A COMMENT.

four − two =