20 vjetori i Odës Dibrane

Kulture
319
0
sample-ad

Oda Dibrane përfundoi të dielën edicionin e 20-të të saj në qytetin e Peshkopisë. Ky koncert tre net u zhvillua në Pallatin e Kulturës Peshkopi dhe një natë në pallatin e Kulturës të Dibrës së Madhe në Maqedoni. Morën pjeë 2 grupe nga Shqipëria, Kosova ,Maqedonia, Mali i Zi dhe Presheva, të cilat performuan për folkun e trevave nga vnin, në këtë performanc ishin përfshirë këngë, valle, humor dhe alegori. Në natën e fundit konkuruan tetë grupe, performoi edhe Ansambli I Shtetit Tiranë, i cili kishte ardhur për të përshëndetur jubileun e 20-të të ‘Odës Dibrane’.
Kryetari i jurisë së këtij festivali, Zef Çoba, ndau çmime e diploma për individë e grupe të veçantë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

15 + seventeen =