Shtëpia më e vogël në Britani

Kuriozitete
339
0
sample-ad

Shtëpia më e vogël në Britani është shitur për 275,000 paund. Kjo shtëpi e veçantë që ka përmasat pesë herë më të vogla së një shtëpi normale është e vendosur në Islington dhe ka një kuzhinë, salon ndjenjeje, dhomë gjumi dhe banjo. E përshkruar si shtëpi unike nga agjentët e shitjeve, ka kaluar pritshmëritë duke u pëlqyer shumë nga njerëzit të cilët kanë dashur ta bëjnë të tyren.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

6 − 3 =