Qyteti fantazmë!

Kuriozitete
359
0
sample-ad

Këto imazhe të frikshme dhe të bukura, zbulojnë atë që ka mbetur nga shtëpitë e familjes që janë të mbushura me rërë në një qytet që dikur ishte i begatë me miniera në një shkretëtirë të thellë  të Afrikës. I braktisur për më shumë se gjysmë shekulli, qyteti fantazmë e Kolmanskop, në shkretëtirën Namib në Namibi jugore, do të shërbejë si sfond i përkryer për një film horror apo për një thriller apokaliptikë, transmeton TetovaSot. Fshati me stil gjerman lulëzoi që kur u zbuluan diamantet në vitin 1908, por shtëpitë u lanë të kalben dhe u braktisën pasi minierat ishin shteruar. Ajo u braktis tërësisht në vitin 1954 dhe tani thuhet se është tejet i përhumbur.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

6 − 6 =