Ndërtesa më e gjatë në botë

Foto lajme
374
0
sample-ad

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Ndërtesa më e gjatë aktualisht në botë quhet Burj Khalifa, ka 160 kate dhe ndodhet në Dubai. Burj Khalifa ka arritur të marrë deri më tani 4 Guinnes për rekorde në parametra të ndryshëm për ndërtesat. Kjo ndërtesë ka thyer rekordin e mëparshëm që mbahej nga një ndërtesë në Kinë, me emrin Canton.[/vc_column_text][vc_single_image image=”2666″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2667″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2668″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2670″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2672″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2673″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2674″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2676″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2678″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”2680″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Facebook Comments

POST A COMMENT.

13 + 14 =