Koleksioni i 2015 të fustaneve të nuserisë

Tendence
393
0
sample-ad

Duke parë gjithmonë e më tepër është bërë traditë për nuset që të vishën me të bardha. Tani shumica e fustaneve të nuserisë që shohim në dyqanet e nuserisë thyejnë limitet nga ato tradicionale dhe ato që e bëjnë nusen te ngjajë estravagante.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

18 − 2 =