Premiera e shfaqjes “Ata hyjnë pa trokitur” në Teatrin e Metropolit

ArtKultureUncategorized
560
0
sample-ad

Sot, Teatri i Metropolit çel sezonin e tij artistik me shfaqjen “ Ata hyjnë pa trokitur”, një komedi  e regjisorit Armand Bora. Vepra e autorit në fjalë do të vijë nën interpretimin e dy aktorëve të njohur të skenës shqiptare Alfred Trebicka dhe Rozi Kostani.

Në komedinë “Ata hyjnë pa trokitur” bëhet me mjeshtëri një ndërthurje e elementëve te teatrit absurd, ekzistencialist e komik me tragjiken, sarkazmën e ironinë  me qëllimin për të hedhur vështrimin në të gjitha sferat e jetës së shoqërisë shqiptare në periudhën e diktaturës.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three + nineteen =