Kanabisi,si ndikon ai tek adoleshentët

Shendeti
418
0
sample-ad

Sipas një sudimi të “University College” në Londër adoleshentët që konsumojnë kanabis rregullisht kanë tendencën të dalin shumë keq në provime. “Daily Mail”shkruan se adoleshentët të cilët kanë tymosur kanabis mbi 50 herë në jetën e tyre ndikon tmerrësisht në sjelljen radikale me shenja të theksuara agresiviteti.
Sipas studimit kanabisi mund të shkaktojë probleme të shëndetit mendor dhe mund të bëhet shtysë për përdorimin e drogave të forta. Gjithashtu theksohet se një në gjashtë adoleshentë që konsumojnë kanabis bëhen të varur nga droga, ndërsa te të rriturit varësia është një në dhjetë persona.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

18 − fourteen =