“Synari” në Galerinë e Ministrisë së Kulturës

Kulture
345
0
sample-ad

Galeria e Ministrisë së Kulturës së Kosovës sjell ekspozitën e titulluar “Synari” të profesorit të fotografisë, Afrim Spahiu. Ekspozita hapet më datë 23 tetor 2014 në ora 19:00 dhe mbyllet më 20 nëntor 2014. Spahiu, është i njohur si drejtor fotografie, autor, kurator dhe redaktor i fotografisë në monografi ekskluzive. Ai ka realizuar mbi 25 filma artistikë e dokumentarë. Në këtë ekspozitë, Spahiu sjell mbi 25 fotografi të veçanta. Për vlerat e kësaj ekspozite kanë shkruar gjashtë profesionistë dhe kritikë nga vendet e ndryshme të botës

Facebook Comments

POST A COMMENT.

12 − four =