Buzëkuqi për stinën e vjeshtës

Tendence
398
0
sample-ad

Gjatë sezonit të verës grimi që ne bëjmë është i kujdesshëm dhe pse fytyra jonë është më larg trukut për shkak të vapës dhe djersitjes së tepërt që lëkura pëson.Në verë përdorimi I make up është më pak i pranishëm sepse të qëndruarit në plazh, në det nuk na lejon grim, vjeshta është stina e duhur për të treguar tiparet tona të theksuara me anë të “pikturimit” të tyre.
Nëse marrim sytë, mjafton vetëm një rimel dhe penel i zi që forma e tij të duket më e plotë dhe bukur. Ajo që ka më shumë rëndësi janë buzët. Nëse i lyeni ato në mënyrë të plotë dhe me një ngjyrë perfekte mund të mbuloni shumë “defekte” të fytyrës. Një buzë e kuqe dhe me formë largon vëmendjen nga sytë e lodhur ose nga një acarim i fytyrës.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

thirteen − eleven =