INUK ndal qarkullimin, tritol shumëkatëshit tek Ura e Beshirit

AktualitetKronike
332
0
sample-ad

Vijon Inspektoriati Ndërtimor Urbanistik Kombëtar aksionin për lirimin e hapësirave publike në segmentin rrugor Tiranë-Vaqarr.
INUK, në deklarat për shtyp ka saktësuar se aksioni do të jetë i përqëndruar në afërsi të urës së Beshirit, ku do të prishet një objekt shumëkatësh. Shembja do të bëhet me shpërthim të kontrolluar dhe për arsye sigurie qarkullimi i mjeteve në segmentin Tiranë-Vaqarr do të ndalet nga ora 13 deri në 15:30. Gjithashtu INUK u kërkon mirkuptim qytetarëve të zonës, për mos kalimin gjatë 2 orë e 30 në atë segmet që ata do ndërhynë
Aksioni INUK do vijoj gjatë ditëve në vazhdim me ndërhyrje të tjera, deri në përfundimin e hapsirave publike në të gjitha segmentet rrugore

Facebook Comments

POST A COMMENT.

1 × 3 =