Haradinaj: nuk kërkojmë bashkëqeverisje me PDK-në

AktualitetKryesorePolitike
261
0
sample-ad

Vazhdonë ngërçi politik në Kosovë, pasi palët nuk kanë arritur të gjejnë një marrëveshje edhe pas takimeve intensive me presidenten Jahjaga. Përfaqësuesit e kualicionit pas zgjedhorë, thonë se janë duke vazhduar punën që të sqarojnë çështjet ligjore dhe kushtetuese në mënyrë që në një seancë të ardhshme të zgjidhet kryeparlamentari dhe nënkryetarët, si dhe të vazhdohet me tutje me krijimin e institucioneve. Por, kërkesën për sqarimin e pikës 127 të vendimit ekzistues të Gjykatës Kushtetuese, do të kërkojnë minoritetet, ku do t’i kërkojnë presidentes që t’i drejtohet Kushtetueses për sqarimin e kësaj pike.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

three × four =