Shtatzania e Dukeshë Kate Middletone në rrezik

Foto lajmeShowbizz
295
0
sample-ad

Dukesha Kate pret fëmijën e dytë prej 10 javësh.Ajo është nën kujdesin e mjekëve pasi po kalon një shtatëzani me komlikime. Edhe me djalin e parë Dukeshës I ka ndodhur e njëjta gjë.Sipas mediave të huaja kjo shtatëzani sipas mediave është më e vështirë se e para dhe rrezikohet fëmija. Për këtë arsye ajo është kthyer në shtëpimë e prindërve Carole dhe Michael. Dukesha ka anuluar çdo takim në vazhdim.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

10 + 11 =