Vrasësi serial më i tmerrshëm në botë, ka vrarë 39 persona mes tyre 16 femra

FlashKronikeKryesore
354
0
sample-ad

Një person i cili punonte si roje sigurimi ka pranuar se ka vrarë 39 persona ku 16 prej tyre ishin femra. 26 vjeçari nga Brazili që bënte një jetë te regullt familjare dhe jetonte me nënën e tij ka pranuar se ka bërë vrasjet, duke e bërë një nga vrasësit me të tmerrshëm në botë me shumë viktima. Thiago Henrique Gomes da Rocha u arrestua nga policia në Brazil, kur ata zbuluan se ai ishte përballur në gjyq për vjedhjen e një targe të një motoçikletë në një supermarket në Goiania në janar, raportojne mediat vëndase.

Ditë më vonë ai është ndaluar nga policia hipur në një motoçikletë me një targë të rreme. Pasi ai ishte arrestuar, ai rrëfeu për vrasjet që ai kishte bërë.

Vrasësi vetë rrëfeu se i ka qëlluar viktimat e tij për vdekje nga një motoçikletë, në mesin e viktimave të vrasësit serial ishin edhe 16 gra në qytetin e Goiania.

Shumica e grave, duke përfshirë edhe një vajzë minorene 14-vjeçare të vrarë në një park në janar dhe dy femra të tjera në mes të moshës njëzetveçare i ka vrarë në maj të këtij viti. Policia thotë se vrasësi, i cili ka jetuar me nënën e tij në kryeqytetin e shtetit Goias, ka rrëfyer edhe për vrasjen transvestites dhe disa njerëzve të pastrehë.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

16 − twelve =