Eno Peçi, rikthehet me “Vienna Night”

Kulture
455
0
sample-ad

Eno Peçi e nis ditën me stërvitje, prova baleti dhe në darkë në shfaqje. Por jeta e tij është e mbushur dhe me turne me Operën e Vjenës, në teatro të ndryshme apo edhe në shfaqje gala private në teatro të ndryshme në botë. Ka katër vite që merret me koreografi dhe është i kënaqur që i është kushtuar koreografisë. Eno Peçi, tregon se kyçi që ndryshoi jetën e tij profesionale ishte Vjena. Ai pohon që çdo rol ka rëndësin e vet dhe I kushtohet kohë e nevojshme. Pra siç mundë të kuptohet baleti është pjesa më e madhe e jetës së Eno Peçit.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

five × 1 =