"Në modernitet humbëm", një libër me poezi befasuese

Vitrazh
626
0
sample-ad

“Në modernitet humbën”, përbën një buqetë me poezi moderne. Autori i vëllimit është Akri ÇIPA, përfaqësuesi i gjeneratës së tretë të fisit të njohur për tharrmin krijues të poezisë. Vëllimi është i pari i autorit dhe vërtet befasues.Moderniteti i poezive mëshirohet në forcën e mendimit,në pjekurinë si sfidë e moshës dhe në njohjen e teknikave poetike.

Facebook Comments

POST A COMMENT.

5 × four =