Miset që do të përfaqësojnë Kosovën në Botë

KryesoreShowbizz
623
0
sample-ad

Nën firmën e Fadil Berishës, Agensa Vuthajt dhe Labinot Gashit, në sheshin 21 të Prishtinës kanë konkuruar vajzat më të bukura të Kosovës.Pas seleksionimit janë përzgjedhur dy më të mirat: Kaltrina Neziri e cila do ta përfaqësojë Kosovën në konkursin mbarëbotëror të vajzave më të bukura: “Miss Earth” dhe Artnesa Krasniqi,e cila do të përfaqësojë vendin në: “Miss Univers”. Në eventin e bukurisë shqiptare fitueset i kanë marrë kurorat nga paraardhëset e tyre përkatësisht misset e 2013-ës, Donika Emini, dhe Mirjeta Shala, ka bërë të ditur gazeta “Kosovarja”.

sample-ad

Facebook Comments

POST A COMMENT.

18 − 2 =